ONDERHUIDS

Aan de vooravond van een jaarlijks straattheaterfestival strijkt een aantal artiesten en gasten neer op een klein en idyllisch gelegen vakantiepark in het Zuiden. Kort voor het festival losbarst wordt één van hen gevonden aan de kant van de weg. Dood.

Dat wat aanvankelijk nog een ellendig incident lijkt, blijkt echter de opmaat voor een reeks gebeurtenissen met ingrijpende gevolgen voor de tijdelijke én de vaste bewoners van het vakantieterrein.
Zo is daar Guido, die na een smadelijke nederlaag in de landelijke verkiezingen rustig hoopt te kunnen werken aan een manifest waarmee hij zijn comeback wil maken, maar wiens aanvankelijke politieke correctheid door de gebeurtenissen danig onder druk komt te staan. Paolo, de uitbater van het park, een zachtaardige man van middelbare leeftijd die gekweld wordt door verlangens waaraan hij niet wil toegeven. En Roza, een jonge vrouw die haar vaderland is ontvlucht en met haar eigenzinnige negenjarige dochter Jyl als illegale vreemdelinge in het land verblijft. Allemaal zien ze zich geconfronteerd met de vraag: wie ben je werkelijk, wanneer alles om je heen dreigt weg te vallen?

Klik hier voor enkele bladzijden.